Nekkerpool-Mechelen-01.jpg
Om architecten en andere geïnteresseerden de mogelijkheden van een keramische gevelbekleding zelf te laten ervaren, organiseert Mosa Facades regelmatig ‘kijkdagen’ bij gerealiseerde projecten. Op 31 mei staat de Nekkerpool in Mechelen op de agenda. Het zwembad is één van de visitekaartjes van Koninklijke Mosa en Mosa Facades. Behalve de binnenafwerking is ook de complete geventileerde gevel opgetrokken uit keramische tegels van Mosa Facades.

Het programma voor deze dag is als volgt:

14.30 uur    –      aankomst en inloop bij de Nekkerpool.
15.00 uur    –     presentaties: Architect Manfred Wansink van Venhoeven CS, Gevelbouwer Sven Drooghmans en Dorien van der Weele, Manager Sustainability van Mosa.
16.00 uur    –      rondgang buiten en in zwembad.
17.00 uur    –      afsluitende borrel
18.00 uur   –      einde programma

Adres: Nekkerspoel Borcht 19, 2800 Mechelen, België


Mosa biedt overigens de mogelijkheid om, voorafgaand aan het programma, langs te gaan bij een ander façade project in Kortenberg. Mocht u dit willen dan bent u vanaf 12.00 uur welkom. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier. 

Let op!
Dit bezoek is in principe bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Behoor je niet tot deze groepen? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord van de organisatie ontvangen hebt.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen voor dit bijzondere projectbezoek is beperkt.


Aanmelden