Woningcorporaties willen snel en efficiënt goede sanitaire ruimtes realiseren voor bewoners. De Mosa Composer is een nieuwe digitale tool die dit bouwproces een stuk gemakkelijker en overzichtelijker maakt.

Mosa-Composer-iPad-Air-1200x844.jpg

 

De Mosa Composer is de ideale opvolger van tailormade brochures. Van papier naar interactief en online beschikbaar: overal en altijd een keuze kunnen maken uit ons aanbod tegels en ontwerpen.

Mosa Composer

  • Bevat een heldere digitale 3D-visualisatie
  • Zowel voor opzichters als voor aannemers en tegelzetters
  • Werk samen vanuit één en hetzelfde opnamesysteem
  • Maakt het keuzeproces voor betegeling en sanitair overzichtelijk en eenvoudig
  • Slaat de opnamegegevens voor tegels en sanitair direct op in één overzichtelijk digitaal dossier

Test de Mosa Composer nu gratis

Hoe werkt de Mosa Composer?

De Mosa Composer bevat een heldere digitale 3D-visualisatie. Daardoor krijgen bewoners een goed beeld van de sfeer en uitstraling van een sanitaire ruimte. Zo wordt het gemakkelijk om een keuze te maken voor betegeling en sanitair. Is de betegelkeuze eenmaal gemaakt? De Mosa Composer slaat direct alle warme opnamegegevens op in één overzichtelijk digitaal dossier. Dit dossier blijft tijdens én na het bouwproces altijd en overal online beschikbaar voor alle betrokken partijen. Wel zo handig bij eventuele toekomstige renovaties of aanpassingen. Verwarring over keuze en opnamegegevens behoren definitief tot het verleden. Elk detail is namelijk via de Mosa Composer terug te vinden. Met als gevolg: een soepel bouw- en renovatieproces.

Mosa-Composer-leaflet-8-square.jpg
Mosa-Composer-leaflet-1b.jpg

Editor-modus

De Mosa Composer wordt door de woningcorporatie zelf beheerd met een eigen inlog. Via deze inlog worden accounts aangemaakt en statistieken opgevraagd. Meteen inzichtelijk wat er wordt gekozen, hoeveel woningen nog bezocht moeten worden enzovoorts.

Opnamegegevens in één systeem

Bewoners vullen hun adres en de objectgegevens zelf in, of met hulp van de opzichter of keuzebegeleider. Via Mosa Composer zijn deze warme opnamegegevens in te zien door alle betrokken partijen. Zorgt een foto of situatieschets voor nog meer duidelijkheid? Opzichters en/of andere betrokken partijen kunnen aanvullende beelden en opmerkingen eenvoudig toevoegen.

Mosa-Composer-leaflet-3b.jpg
Mosa-Composer-leaflet-7.jpg

Makkelijker kiezen door 3D-visualisatie

Hoe ziet een dambord of accentwand eruit in de kleurstelling Koel? Kom, kijk maar mee… Selecteer de betegelkeuze en tegels en de 3D-visualisatie past zich aan. Bewoners krijgen een helder en realistisch beeld van hoe hun toilet of doucheruimte er straks uit komt te zien. Dat maakt het keuzeproces voor betegeling en sanitair overzichtelijk, eenvoudig en nog leuk ook. De bewoner weet vanaf het begin wat hij krijgt. En er zijn minder bezoeken nodig om het proces in gang te zetten.