De nieuwe Solids in 90 x 90 cm zijn meer dan alleen een groter formaat. Vergeleken met Solids in 60 x 60 cm zijn de textuur en vlamrichting 150 procent versterkt, waardoor de tegel ook daadwerkelijk groter oogt. Levendig en luxueus

Solids_9090_01.jpg

 

Solid Power. Large impact.
'Solide' betekent dat een materiaal sterk is, zijn oorspronkelijke vorm of textuur behoudt en van blijvende intrinsieke waarde is. Deze eigenschappen zijn vertaald in een collectie tegels met robuuste materiële en functionele kenmerken: Mosa Solids.

Solids 90 x 90 cm

  • Geschikt voor grote luxueuze ruimtes
  • Robuuste kwaliteit voor intensief belopen vloeren
  • Eigen textuur en kleuropbouw; iedere tegel is uniek
  • Levendige vlamrichting voor een onderscheidende en luxueuze uitstraling
  • Minder voegen voor betere esthetiek en eenvoudiger onderhoud

Vraag het Solids informatiepakket aan, met daarin een poster op ware grootte van 90 x 90 cm

Eigen textuur en kleuropbouw

Iedere tegel van Mosa Solids heeft zijn eigen textuur. Een combinatie van gesproeidroogd granulaat met fijne en grove vlokken zorgt voor een visuele dieptewerking. Hierdoor lijkt de tegel grof en luxueus tegelijk, hoewel het materiaal feitelijk glad is afgewerkt. Net als in een natuurlijke omgeving zorgen subtiele verschillen in kleur voor een rijke variatie en creëren zo een levendig en dynamisch oppervlak.

vd Valk-Antwerpen-03_Square.jpg
Solids_middle.jpg

Zware belasting en functionaliteit

 Mosa Solids tegels zijn zeer slijtvast, praktisch en duurzaam. Uit tests is gebleken dat ook bij langdurig intensief gebruik de tegels de goede antislipeigenschappen behouden.

Accessoires

Mosa levert een complete oplossing voor vloeroppervlakken. Een reeks  Solids accessoires sluit aan op het tegeldesign en resulteert in een esthetisch en praktisch geheel.

Van plinten tot traptegels en shower drain: alle accessoires zijn op verzoek verkrijgbaar in bijpassende kleuren en modulaire afmetingen.

  • Plinten in 90 x 9,5 cm
  • Shower drain in 90 x 15 cm
SOLIDS__Showerdrain_2.jpg
Solids color overview_620px.jpg

Totaaloplossingen

Met Mosa Solids hebben architecten een totaaloplossing voor vloeren. Bij een uitgekiende keuze van het voegenraster ontstaat een uitgesproken optische dynamiek, waardoor de tegels het oppervlak nauw lijken te volgen.